Gør som 27.000+ andre

Elektriker Lemvig

Hent 3 gratis og uforpligtende tilbud her

Få 3 tilbud nu

Elektrikere i Lemvig, 7620

FirmaAdresseKontakt
 
Lomborg Installationsforretning ApS
Højrisvej 2
7620, Lemvig
Telefon: 97 81 03 61
E-mail: lomborgel@gmail.com
Web: www.lomborgel.dk
Indhent tilbud
El-Jepsen K/S
Hovedgaden 18
7620, Lemvig
Telefon: 97 89 15 00
E-mail: el-jepsen@el-jepsen.dk
Web: www.el-jepsen.dk
Indhent tilbud
Bjarne’s EL ApS
Høgevej 28A
7620, Lemvig
Telefon: 97 82 27 51
E-mail: info@bjarnes-el.dk
Web: www.bjarnes-el.dk
Indhent tilbud
Pinholt El Installationer ApS
Thyborønvej 8
7620, Lemvig
Telefon: 97 83 65 00
E-mail: info@pinholt-elinstallationer.dk
Web: www.pinholt-elinstallationer.dk
Indhent tilbud
Søren Houlind ApS
Houlindvej 30
7620, Lemvig
Telefon: 97 83 66 33
E-mail: post@s-houlind.dk
Web: www.houlind-el.dk
Indhent tilbud

Det kunne ikke være nemmere

Indsend opgaven

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Du får 3 tilbud

Du modtager 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte leverandører

Du vælger leverandør

Du tager stilling til, om du ønsker at gå videre med et af tilbudene

Elektriker i Lemvig – overlad det til en lokal elektriker

Lemvig er en mindre by i det nordlige Vestjylland med kun lidt under 7.000 indbyggere. Byen er hovedby i Lemvig Kommune, som også inkluderer byer som Thyborøn og Harboøre. Lemvig byder blandt andet på Lemvig Museum og en skøn fjord der omringer byen.

I og omkring byen finder du flere forskellige elektrikere. Det er både en omkring Klinkby, Balleby og Lomborg, så hvis du bor i Lemvig, og får brug for en elektriker, så er du altså godt dækket ind, da de hurtigt kan rykke ud til dig.

Vil du have en god pris fra elektrikere i Lemvig? Læs med her

Er du på udkig efter en god pris fra elektrikere i Lemvig? Det kan vi godt forstå. Der er jo ingen grund, til at betale mere end højst nødvendigt, for at få løst sin opgave. Rigtig mange andre danskere har det på samme måde, og derfor har vi lavet en tjeneste, som sikrer dig, at du aldrig betaler én krone for meget, når du har brug for en elektriker.

Det fungerer således, at du fortæller os lidt om hvem du er, samt hvad det er for en opgave, som du skal have professionel hjælp til. Derefter går vi i gang med at kontakte elektrikere i Lemvig området, som kan løse din opgave. De giver deres tilbud på opgaven, og du modtager inden for 3 dage 3 tilbud – fuldstændigt gratis og uforpligtende.

Når elektrikerne i Lemvig afgiver deres tilbud, er de klar over, at de er i konkurrence med andre elektrikere, og derfor vil de altid lave deres bedste tilbud, for at få fat i din opgave. Det er din garanti for, at du aldrig betaler for meget.

Lyder det godt? Så kom i gang med det samme

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, kan du komme i gang med det samme. Du udfylder blot den lille formular med dine kontaktoplysninger, og en beskrivelse af den opgave, som du ønsker at indhente tilbud på. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor. Det tager kun 2 minutter at udfylde formularen.

Herefter kan du læne dig tilbage, og nyde, at vi klarer det hårde arbejde for dig. Selv tak! Mange tusinde danskere har allerede indhentet 3 gratis og uforpligtende tilbud fra elektrikere i deres by – skal du være den næste? Kom i gang ved at klikke på knappen herunder.

Lemvig
5 (100%) 30 votes