fbpx

Find din lokale elektriker i Ikast

Få 3 uforpligtende tilbud på din elopgave

tickSpar op til 40% på din elopgave

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSlip for at ringe rundt til elektrikere, der ikke har tid

tickTilbuddene er uforpligtende

Få 3 elektriker tilbud (Ikast)

Elektriker & El-installatør i Ikast

Midtjysk El Center

Siriusvej 1

7430 Ikast

phone 70 77 71 33

Midtvest-EL A/S

Orionvej 14

7430 Ikast

phone 96 60 00 16

ELCON

Dækker hele Danmark

elcon@elcon.dk

phone 72 66 70 00

LINDPRO

Dækker din by

lindpro@lindpro.dk

phone 70 10 16 17

TS-Gruppen

Landsdækkende EL-installatør

info@ts-gruppen.dk

phone 70 20 86 60

Få løst din opgave af en effektiv lokal elektriker

Ikast er en gammel stationsby, som ligger i den nordlige ende af Ikast-Brande kommune, som desuden dækker over byerne Brande, Bording med flere. Der er ca. 15.500 indbyggere i Ikast fordelt på dets 736 kvadratkilometer areal. Ikast byder blandt andet på en overdækket gågade og et Vandværks Museum, som viser hvordan man gennem byens historie har skaffet sig drikkevand.

Til at servicere Ikasts indbyggere, når elektriciteten driller, er der er en god portion elektrikere, som alle meget gerne vil hjælpe. Flere af dem er placeret nær centrum, men der er også et par stykker ud mod Grødde.

 

Du skal have den bedste pris

Det er måske selvsagt, men du skal da selvfølgelig have den bedste pris, når du står og mangler en elektriker i Ikast. Men hvordan får du så det? Svaret er enkelt: brug vores gratis service, hvor du kan indhente 3 priser på elektrikere fra Ikast.

Når du indhenter flere priser på din opgave, får du samtidig et godt overblik over hvad elektrikerne skal have, hvad din opgave bør koster, samt hvilken kvalitet du kan forvente dig af den enkelte leverandør.

Det eneste du skal gøre for at få dine priser, er at udfylde en simpel formular med dit navn, tlf, e-mail osv. samt en opgavebeskrivelse. Så tager vi over derfra, og kontakter elektrikerne for dig. Du kan læne dig tilbage, mens vi klarer det hårde arbejde. Inden for 3 arbejdsdage vil du modtage dine 3 priser, og du skal nu tage stilling til hvorvidt du vil gå videre med et af dem, eller du af den ene eller anden årsag ønsker at afslå tilbuddene. Du er altid i fuld kontrol, og vælger selv hvad du vil.

 

Lyder det godt? Kom i gang allerede nu

Hvis det lyder som noget for dig, kan du da lige så godt komme i gang med det samme. Det tager ikke mere end 2 minutter at udfylde formularen, og så kan du slappe helt af, mens vi klarer resten for dig.

Du skal blot klikke på knappen herunder, og bruge 2 minutter på at indsende din opgave. Vi har allerede håndteret mange tusinde elektriker opgaver i nærheden af Ikast, og ville elske at formidle din også. Kom i gang nu, og brug tiden på noget, som DU har lyst til.

Er du på udkig efter en elektriker i Herning, så kig på denne underside.