fbpx

Find din lokale elektriker i Svendborg

Få 3 uforpligtende tilbud på din elopgave

tickSpar op til 40% på din elopgave

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSlip for at ringe rundt til elektrikere, der ikke har tid

tickTilbuddene er uforpligtende

Få 3 elektriker tilbud (Svendborg)

Elektriker & El-installatør i Svendborg

Lasses El ApS

Rytterhaven 4

5700 Svendborg

phone 62 22 24 22

ELCON

Dækker hele Danmark

elcon@elcon.dk

phone 72 66 70 00

LINDPRO

Dækker din by

lindpro@lindpro.dk

phone 70 10 16 17

TS-Gruppen

Landsdækkende EL-installatør

info@ts-gruppen.dk

phone 70 20 86 60

Intro til Svendborg

Svendborg er en by, der ligger på det sydlige Fyn. Den er en af de største byer på Sydfyn, og så er byen en hovedby i Svendborg Kommune. I kommunen finder man også andre byer som Ollerup, Stenstrup og Thurø By. Byen er kendt som oprindelsessted for Danmarks største firma, Mærsk, og så er den kendt for sin beliggenhed på en bakke.

 

Statistik om Svendborg

Der bor cirka 27.000 mennesker i Svendborg by, og i hele kommunen bor der lige knap 60.000. Det gør kommunen til en af de mindre på Fyn, men der er stadig massere af muligheder for at finde en god elektriker. Svendborg er en del af Region Syddanmark.

 

Elektriker – Hvad er det?

En elektriker kan hjælpe med at installere alle mulige former for elektriske anlæg i hjemmet. Arbejdet med elektronik kan være uoverskueligt og til tider farligt, og derfor er det altid en god idé med en professionel elektriker. En elektriker kan blandt andet hjælpe med at rådgive om gode energibesparelser. Derudover kan en elektriker hjælpe dig med at installere det nyeste teknologi i hjemmet.

 

Logistik

Selvom Svendborg har sin beliggenhed i det sydlige hjørne af Fyn, så er der gode muligheder for at komme til og fra byen. Det tager blot 40 minutter fra Odense via rute 9. Derudover tager det kun 10 minutter via rute 44 fra Ollerup.

 

Bestil en elektriker i Svendborg

Her hos den Gode Håndværker tilbyder vi elektrikere, der altid kommer til tiden. Vi sikrer, at arbejdet altid er i topkvalitet, og at det bliver gjort til en fair pris. Så hvis du har brug for at få udskiftet nogle gamle ledninger, eller hvis du bare må have gulvvarme på badeværelset, så kan vi klare det for dig. Bestil en professionel elektriker nu, og så kører vi lige til døren.