fbpx

Find din lokale elektriker i København

Få 3 uforpligtende tilbud på din elopgave

tickSpar op til 40% på din elopgave

tickLad tilbuddene komme til dig

tickSlip for at ringe rundt til elektrikere, der ikke har tid

tickTilbuddene er uforpligtende

Få 3 elektriker tilbud (København)

Elektriker & El-installatør i København

HHR EL-Teknik

Strandboulevarden 5

2100 København Ø

phone 70 27 24 04

ELCON

Dækker hele Danmark

elcon@elcon.dk

phone 72 66 70 00

LINDPRO

Dækker din by

lindpro@lindpro.dk

phone 70 10 16 17

TS-Gruppen

Landsdækkende EL-installatør

info@ts-gruppen.dk

phone 70 20 86 60

Vi har alle behov for en elektriker engang imellem. Det kan være, vi skal have nye stikkontakter i boligen, eller vi ønsker at gentænke vores centrale belysning i køkken, i stuen eller på badeværelset. Uanset hvad behovet måtte være, så er det vigtigt at finde en dygtig og kompetent elektriker i København, som kan hjælpe dig med de ting, du har brug for.

Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal kigge efter, når du skal vælge en elektriker i København.

 

Få billig el – gennemtænk dine elektriske løsninger og spar penge

Hvis du som mange andre danskere godt kunne tænke dig at spare penge på din elregning, så er der flere ting du kan gøre. To af de vigtigste ting er:

Få billig el leveret til din bolig
Undersøg om dine elektriske løsninger kan optimeres

Alle elselskaber i Danmark skal oplyse om deres pris på el, altså deres pris per kWh. Derfor er det rimeligt nemt for dig som forbruger at undersøge markedet for de forskellige el leverandører og vælge den, som er billigst. Der findes flere hjemmesider i dag, som kan give dig en oversigt over, hvor du kan få den billigste el i forhold til, hvad dit forbrug er. Det er en utroligt nem måde at spare penge på, som er nemt og hurtigt at få på plads.

Ønsker du at spare på elregningen, kan det også være en idé at gennemtænke din elektronik og dine elektriske løsninger i hjemmet. Mange kan nedsætte deres elforbrug ved at slukke for elektroniske enheder i stedet for at sætte dem på standby. Du kan også overveje at udskifte gamle husholdningsapparater til nogle, som er mere energivenlige (for eksempel med køleskab, fryser eller ovn som er energimærke A). Sidst men ikke mindst kan du gennemtænke dine elektriske løsninger. For eksempel kan du udskifte dine gamle glødepærer med spare pærer og LED-belysning. Du kan altid rådføre dig med en elektriker og få et uforpligtende tilbud på, hvordan du kan få installeret energibesparende belysning i dit hjem. En elektriker vil nemt kunne installere flot LED-belysning sikkert og hurtigt for dig.

 

Har du brug for en elektriker eller en el installatør?

Når du skal have lavet el løsninger, er det ikke lige meget, hvem du vælger til at lave arbejdet for dig. Og er du egentlig klar over, om du har brug for en elektriker eller elinstallatør?

En elektriker arbejder med elektriske installationer i bygninger, og på anlæg eller systemer, men kan også foretage samling eller reparation af apparater, eller for eksempel arbejde med vedligehold af elnettet i Danmark.
En elinstallatør har udover elektrikeruddannelsen en toårig uddannelse indenfor elinstallation. En elinstallatør planlægger, leder og udfører installationsarbejdet.

Som regel er det elinstallatøren som står i spidsen for at planlægge arbejdet, mens elektrikere udfører det praktiske arbejde. De fleste husstande har således kun behov for en elektriker, mens større projekter eller virksomheder typisk vil inddrage en elinstallatør oveni til at lede projektet.

 

Akut eller billig elektriker i København: Hvad har du brug for?

Når du skal finde en elektriker i København, er det vigtigt at du kender dine behov, så du kan få den rette hjælp til den rette pris.

Står du med et kritisk problem, som skal løses hurtigt, kan du kontakte en elektriker døgnvagt i København eller en akut elektriker i København. Det vil ofte være dyrere end en almindelig elektriker, fordi de står til rådighed hele døgnet, og på den måde arbejder uden for de almindelige arbejdstider. Desuden kan de komme med kort varsel og i mange tilfælde uden ventetid, hvilket også er årsag til den ofte højere timepris.

Er du derimod interesseret i en billig elektriker i København, bør du først og fremmest overveje at finde en lokal elektriker. Dette skyldes, at langt de fleste elektrikere tager sig betalt for transporten til og fra deres arbejdssted. Ved at finde en elektriker tæt på dig, kan du således mindske en del af regningen. Som udgangspunkt gælder det at:

Bor du centralt i København, bør du således forsøge at finde en elektriker København K.
Bor du i det nordlige eller vestlige København (for eksempel Brønshøj, Bispebjerg eller Nørrebro) bør du finde en elektriker i København NV.
Bor du på Amager, i Sydhavnen eller omkring Avedøre, bør du finde en elektriker i København S.

For yderligere at øge dine chancer for en overkommelig elregning, bør du desuden undersøge flere virksomheder for at indhente fordelagtige priser. En billig elektriker i Københavns priser vil typisk ligge på 400-500 kr. i timen, men i nogle tilfælde er det muligt at få en lærling til en lidt billigere timepris. Det kan dog anbefales at tage kontakt til flere forskellige elektrikere for at opnå et overslag på den opgave, som du ønsker løst. Du kan også vælge at anvende nogle af de mange hjemmesider, som tilbyder at finde byggetilbud for dig; beskriv opgavens omfang ved at udfylde en online formular, og læn dig tilbage indtil du bliver kontaktet af typisk tre eller flere virksomheder, som byder ind på din opgave.

 

Savner du nye udfordringer? Overvej et spændende elektriker job i København

Der er altid efterspørgsel på dygtige folk i storbyerne, og elektrikere er ingen undtagelse. Elektrikere søges i København mere eller mindre konstant. Og ikke kun færdiguddannede: elektriker lærlinge søges i København i lige så stor udstrækning.

På grund af Københavns størrelse, er der altid kunder for elektrikere, og du er altid sikret en varieret arbejdsdag med nye og spændende udfordringer.

Der eksisterer flere eksempler på en rigtig udmærket elektriker uddannelse i København, som foregår på forskellige erhvervsskoler (for eksempel TEC eller NEXT). Med en elektrikeruddannelse er der gode praktikmuligheder og også gode fremtidsmuligheder efter endt uddannelse. Du kan blandt andet vælge at blive selvstændig og drive din egen forretning som elektriker i København. Du kan også vælge at efteruddanne dig bagefter – for eksempel til elinstallatør eller til miljø- og energiteknolog.

Elektrikerfaget er et spændende fag, som altid er i udvikling. Hvis du for eksempel interesserer dig for grønne og innovative løsninger, så kan elektriker uddannelsen være den helt rette hylde for dig. Som elektriker skal du nemlig være med til at udtænke de løsninger, som skal tænde lyset for morgendagens generation. Det kan både dreje sig om effektivisering af nuværende lyskilder, men også hvordan vi i videre udstrækning får inddraget vedvarende energiløsninger i vores måde at tænke el og el løsninger.

 

Det skal du være opmærksom på

Der er altid efterspørgsel på en god elektriker i København. Læs med her om hvordan du finder en god elektriker (eller selv bliver det!) i København.