fbpx

Den rette elektriker gør en verden til forskel

En husrenovering eller et nybyggeri er forbundet med tonsvis af bekymringer og udfordringer, der ofte er med til at bringe prisen op i et højere niveau, end det ellers var forventet. Der opstår altid en lang række uforudsete udfordringer, som selvfølgelig skal løses, og man oplever også indimellem, at håndværkerne sjusker med deres arbejde. Ét punkt i huset, hvor dette kan være særdeles kritisk, er ved elinstallationerne, og det er derfor vigtigt, at man finder den rette elektriker til jobbet. Her bør man altid lede efter et velrenommeret firma, der kan give et godt tilbud – den rette elektriker gør en verden til forskel for et byggeri.

Undersøg markedet, inden du indhenter tilbud

Byggebranchen har desværre et ry for at være fyldt med fuskerfirmaer, der ikke er deres opgaver værdige, og hvis man vil undgå en dårlig oplevelse, så er det med at gøre sit forarbejde ordentligt. Derfor anbefales det altid at undersøge markedet, inden man begynder at indhente tilbud fra diverse elektrikere.

Først og fremmest bør man undersøge firmaets historik hos tidligere kunder, der meget ofte vurderer deres oplevelser på f.eks. Trustpilot og lignende sider. Her kan man høre rædselshistorierne, hvis der vel at mærke er nogle af disse, og man kan dermed sortere en række firmaer fra, allerede inden man begynder at indhente tilbud. De gode elektrikere vil meget ofte blive rost til skyerne på nettet, og det kan man bruge som pejlemærke for, hvilke firmaer der skal give tilbud på din opgave.

Indhent tilbud fra mange forskellige firmaer – og få et indtryk af folkene bag

Når man har sorteret de værst-anmeldte elektrikerfirmaer fra, så er det tid til at finde frem til den bedste elektriker til prisen. Her bør man altid få en masse forskellige firmaer ud og kigge på opgaven, således at man har forskellige tilbud at vælge imellem. Find en elektriker på nettet og arranger et gennemsyn med dem – det giver de mest nøjagtige estimater på en endelig pris og er med til at forebygge konflikter fremadrettet i projektet.

Udover at få et mere nøjagtigt tilbud på opgaven, så har man også mulighed for at se firmaet an på egen hånd, når man får dem ud og se på opgaven. Man vil meget hurtigt kunne mærke, om det er en elektriker, der er til at stole på, når man ser dem i øjnene, og det er altid at foretrække, når de spiller en central rolle i byggeriet.

Vælg et socialt ansvarligt firma

Når man har en række tilbud, der måske er i nogenlunde samme prisklasse, så kan man til sidst se lidt på, hvor socialt ansvarlige de forskellige firmaer er. Bruger de f.eks. meget udenlandsk arbejdskraft, eller har de fokus på at aftage danske elektrikerlærlinge? Det sociale aspekt er vigtigt at holde sig for øje – men det vil naturligvis være indtrykket af firmaet og prisen på opgaven, der spiller den største rolle. Det er bare vigtigt at vælge den rette elektriker – de er rygraden i ethvert succesfuldt byggeprojekt.