fbpx

Energioptimering

Rundt omkring i Danmark er der rigtig mange ineffektive tekniske installationer, der med en energioptimering kan blive mere bæredygtige – både klimamæssigt og økonomisk set.

Alder er en af de mest hyppige årsager til disse ineffektive installationer, og det er derfor ofte blot et spørgsmål om at udskifte så meget af teknikken med nogle nyere og mere effektive dele. Derfor behøver det heller ikke at være en dyr proces, når man skal have foretaget energioptimering af hus eller virksomhed.

Hvorfor skal man vælge energioptimering?

EnergioptimeringHvert hus og hver installation er forskellig, og det kan derfor være svært at sige, om du kan drage fordel af at få foretaget en energioptimering. Bor du i et ældre hus eller holder din virksomhed til i lokaler, der trænger til en kærlig hånd – ja så er der sandsynligvis noget at komme efter.

En energioptimering giver nemlig en række fordele, som absolut er værd at tage med – både for private og virksomheder. Hvad end, der er tale om energioptimering af hus eller erhvervslokaler, så er der ofte penge og god samvittighed at hente.

Energioptimering leder ofte til:

  • Besparelser på forbrug
  • Mindre CO2-udledning
  • Øget sikkerhed (ift. brandfare og lignende)

Selvom, det kan virke dyrt at skulle have energioptimeret sit hus, så tjener man ofte investeringen hjem igen – både på de lavere elregninger og på huset, forhåbentligt, øgede salgsværdi.

Du har måske bidt mærke i det sidste punkt på listen ovenfor. Det virker måske underligt, at sådan en optimeringsproces kan føre til mindsket risiko for udbrud af brand. Men i forbindelse med optimering af husets elinstallationer, vil en god elektriker typisk opdage, hvis der er nogle halvhjertede og ulovlige løsninger, som potentielt set er farlige. Møder man disse, skal de naturligvis rettes op på.

Dette viser samtidig, hvor vigtigt det er, at man finder en erfaren elektriker til at udføre energioptimering af hus eller virksomhed.

Gode tilbud på energioptimering

Når man arbejder med el, skal man naturligvis også have fat i en rigtig fagmand – i dette tilfælde vil der være tale om en elektriker. I og med, at det er en større opgave, når et hus eller en virksomhed skal energioptimeres, kan det give god mening at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer, inden man vælger sin leverandør.

Heldigvis, er det nemmere end nogensinde før at indhente tilbud fra lokale elektrikerfirmaer, som kan hjælpe med dit el arbejde – hvad end det er en energioptimering eller et andet projekt. Og det gælder både for private og virksomheder.

Klikker du på den store grønne knap øverst i artiklen, vil du blive sendt videre til en side, hvor du kan oprette en anmodning om tilbud på energioptimering af hus eller erhvervslokaler. Her får du mulighed for at beskrive din opgave i dybde, samtidig med, at du har mulighed for at vedhæfte billeder.

Når du har gjort dette, er det blot at skrive virksomheden eller din boligs adresse. Dette vil sikre, at tilbuddet bliver sendt ud til en række elektrikervirksomheder, der kan hjælpe dig med lige netop dit projekt.

Inden for tre hverdage modtager du de tre bedste tilbud på din opgave. Tilbuddene er både gratis og uforpligtende, hvilket betyder, at du ikke behøver at føle dig bundet af nogle af dem, før du takker ja til et af de tre tilbud.

Dette kan altså også være en fornuftig måde, hvorpå du kan undersøge prisniveauet for sådanne energioptimeringer af din bolig.

Hvis du har nogen spørgsmål til en eller flere dele af processen med at indhente tilbud, står vi naturligvis altid klar til at svare på bedst mulig vis.