fbpx

Fire renoveringsopgaver du kan spare mange penge på

Renoveringsopgaver er sjældent billige. Derfor er det naturligt, at man ønsker den bedst mulige pris på den respektive opgave. Heldigvis er der flere typer renoveringsopgaver, du kan spare mange penge på. Det kræver dog, at du selv gør en aktiv indsats for det.

Dette skyldes særligt, at der er mange renoveringsopgaver, der er stor konkurrence på. De forskellige aktører byder derfor ind med deres bedste priser. Ved at indhente flere tilbud på din opgave vil du derfor observere, at der er store forskelle på priserne. Det betyder, at der også er mange penge at spare.

1. Tagrenovering

Denne renoveringsopgave kan du spare penge på af flere årsager. Du kan spare penge, da du renoverer frem for at etablere nyt tag. Hvis ikke den underliggende konstruktion er i skidt stand, kan det ofte bedst betale sig at renovere, da det er betydeligt billigere.

Endvidere er det en renoveringsopgave, der befinder sig i den høje ende af prisskalaen. Selv en lille procentvis afvigelse i prisen kan være ensbetydende med et stort beløb, da tagpriser er så forskellige. Derfor kan der være store summer penge at spare, hvis du skal renovere dit tag.

2. Hulmursisolering

Dette er en af de mest simple isoleringsformer. Det er hverken en avanceret eller tidskrævende opgave, men til trods for dette kan den medføre store besparelser i dit varmebudget. Derfor er det også en opgave, som mange husejere ønsker at få udført af en professionel isolatør.

Det betyder, at det er et marked, som der er stor efterspørgsel på. Det er dog ikke kun efterspørgslen, der er stor. Det gør sig også gældende for udbuddet. Derfor er der en del penge at spare, hvis du finder det rette tilbud. Dette kræver dog, at du indhenter en bunke tilbud, du kan sammenligne.

3. Udskiftning af elvarme

Det er dyrt at varme op med el. Det er de færreste, der er i tvivl om dette. Derfor er udskiftning af elvarme også en renoveringsopgave, der kan skabe store besparelser. Selve opgaven udføres også af mange aktører, hvorfor du kan gøre dig forhåbninger om besparelser ved at få flere tilbud.

Hvis du eksempelvis skifter fra el- til vandbaseret gulvvarme, er der mange penge at spare. Hvis en del af din bolig varmes op med elvarme, bør du ikke tøve med at udskifte denne opvarmningstype. Det er den absolut dyreste kilde til varme, hvorfor din varmeregning kan nedbringes betydeligt.

4. Udskiftning af vinduer

Ved at udskifte dine vinduer til mere energirigtige modeller kan du nedbringe mængden af luft, der slipper ind. Samtidig kan du også nedbringe mængden af varme, der slipper ud. Derfor er der faktisk god grund til at udskifte dine vinduer, hvis de er utætte og gamle.

Det giver sig selv, at mindre varmeudslip medfører, at du skal bruge færre penge på at varme din bolig op. Derfor er det også en renoveringsopgave, der kan spare dig penge på længere sigt. Vær dog opmærksom på, at det ikke er den type energirenovering, der hurtigst tjener sig selv hjem.