fbpx

Svendegaver

Der findes et hav af valgmuligheder, når man skal ud og finde en god gave til den nyudlærte svend. Det kan være noget af en jungle at finde frem til den gave, som passer lige netop den du skal give svendegave til.

Derfor har vi hos 3ElektrikerTilbud.dk lavet denne liste med 15 rigtig gode svendegaver. Der er alt lige fra Kay Bojesen til Ferrari – og priser fra 30,- til 1.000.000,-. Kig med nedenfor, hvis du ønsker at finde den perfekte svendegave.

Find svendegave her

Oplevelsesgave

Det her er måske en af de bedste gaver, du kan give til en nyudlærte svend. Giv svenden en oplevelse for livet – hvad end han er til smagsoplevelser, adrenalin eller hygge. En oplevelsesgave er en gave han aldrig glemmer.

Pris: fra 40,-

Cool-Well Kølebrønd

Cool gave til ham, som gerne vil kunne byde sine svendevenner på en kold øl direkte fra haven. Fyld drikkevarer i kølebrønden, og grav den ned. Drikkevarerne køles nede under jorden, og kan findes frem på ethvert tidspunkt.

Pris: 389,-

Værktøjskasse

Et must-have til den nyligt udlærte svend. Alle svende skal have sin egen værktøjskasse, og på knappen nedenunder finder du en masse bud på gode værktøjskasser af høj kvalitet, og som kommer med værktøj.

Pris: fra 190,-

Sportsbil i svendegave

Kør en Ferrari

Er han vild med benzin, fart og motor? Så lad ham testkøre en lækker italiensk Ferrari på de danske landeveje. Det vil helt sikkert blive en oplevelse, som han sent glemmer. Klik på knappen nedenunder, og giv ham en tur i en Ferrari, hvor han er chauffør.

Pris: fra 895,-

Find svendegave her

Ølsmagning for 2

Gaven til svenden der sætter pris på højkvalitets øl. Du giver ham mulighed for at invitere en ven eller et familiemedlem med på ølsmagning, hvor de kommer til at smage på en masse dejlige øl. Husk chauffør på dagen.

Pris: 299,-

Tøm en pølsevogn

En gave der med garanti ikke er andre der har taget med sig. Lad svenden invitere sine svendevenner med til den nærmeste Steff Houlberg grill eller pølsevogn, hvor de må spise alt de overhovedet kan i én time.

Pris: 349,-

Eksklusivt Mühle Barbergrej

Den ideelle gave til svenden, som har stil, og gerne vil fremstå nybarberet hver dag. Giv svenden eksklusivt barbergrej fra Mühle. En gave der pynter på badeværelset, og som er af meget høj kvalitet.

Pris: fra 30,-

Tandemspring

Den perfekte gave til svenden, som er vild med adrenalin. Et tandem spring er en oplevelse for livet, og noget som man kan fortælle sine børn om en gang. Springet foregår med en professionel instruktør – alle kan lave et tandem spring.

Pris: fra 2.195,-

Skåler i øl

Lær at brygge øl

Er svenden nysgerrig på den videnskab det er at brygge god øl? Så er det her den perfekte gave. Giv ham et besøg til et bryggeri, hvor han får mulighed for at lære hvordan man brygger øl af de professionelle.

Pris: 1495,-

Find svendegave her

Brewbarrel

Den perfekte gave til svenden, som elsker øl – og som sætter pris på en god en af slagsen. Med Brewbarrel kan han brygge sit helt eget øl nemt og bekvemt. Pakken indeholder alt han skal bruge, for at komme i gang med det samme.

Pris: 200,-

Magnogrip

Her er en gave der med garanti vil gøre ham nytte, når han skal have med skruer og søm at gøre. Det er nemlig rent udsagt et helvede at holde styr på alle skruerne og sømmene. Med Magnogrip kan man have sømmene og skruerne lige ved hånden – altid.

Pris: 200,-

Kay Bojesen abe

Den klassiske gave man aldrig går galt i byen med. Kay Bojesen aben har længe været et dansk design ikon, og vil for altid være det. Passer perfekt til svenden, der mangler pynt til sit hjem. Klik på knappen nedenfor, og læs mere eller køb.

Pris: 895,-

Rumrejse

Fortjener han den vildeste gave, og er pengepungen fyldt, så giv ham en rumrejse. Ja, du hørte helt rigtigt! Giv ham en rejse ud i rummet, hvor han kan opleve jorden fra rummet af. Det koster kun en lille million, og vil med garanti aldrig blive glemt.

Pris: 999.999,-

Vooni Retro Højtaler

En rigtig god gave til svenden, der nyder at høre musik på arbejdet eller i hjemmet. Med denne lækre retro højtaler fra Vooni er han sikret en fantastisk lyd, og en portabelt højtaler, som han kan bringe med sig over alt.

Pris: 389,-

Gavekort til alt

Det her er den perfekte gave til dig, som ikke helt ved hvad du skal give den nye svend. Giv ham et gavekort til alt. Gavekortet kan f.eks. bruges hos Zalando, Matas, Saxo, Inspiration og mere end 100 andre butikker og webshops landet over.

Pris: fra 50,-

Svendegave ideer der passer alle svende

Er du bekendt med en, der lige er blevet udlært svend? Hvad end det er din ven, et familiemedlem, eller noget helt tredje, så står du helt sikkert, og skal bruge en svendegave til ham eller hende. Det kan være noget af en udfordring at finde frem til den helt rette svendegave – der er nemlig rigtig mange svendegaver at vælge i mellem.

Det er særligt en udfordring, hvis du ikke kender den nyligt udlærte svend særligt godt, eller hvis han allerede har det hele. For hvad giver du ham så? Du kunne f.eks. give ham en oplevelse. En oplevelse glemmer man aldrig hvad end det er en tur i en Ferrari eller en god omgang ølsmagning. Du kan også vælge at give ham en unik gave, som han helt sikkert ikke allerede har. Hvad med en kølerbrønd eller noget eksklusivt barbergrej? Står det helt skidt til kan du give ham et gavekort til ALT. Det er et gavekort, som du kan bruge i mere end 100 butikker og webshops landet over. Den perfekte gave til svenden, som du ikke kender så godt.

Svendegaver til enhver svend

Vi har samlet en masse gaveideer til enhver svend hvad end det er:

  • Svendegaver til elektriker
  • Svendegaver til tømrer
  • Svendegaver til mekaniker
  • Svendegaver til murer
  • Svendegaver til maler

.. eller noget helt andet. Her finder du svendegaver til alle typer svende.

En svendegave er obligatorisk

Når en person har knoklet sig igennem sin uddannelse, og langt om længe er blevet udlært svend, så er det meget almindeligt at personen holder et svendegilde. Til svendegildet inviterer han eller hun venner, familie og sine svendevenner, for at fejrer at han eller hun endelig er blevet udlært svend, og kan begynde at arbejde rigtigt med sit fag.

Til et sådan svendegilde er det normalen, at man har en svendegave med, for at lykønske personen, der nu langt om længe er blevet svend. Der vil helt sikkert blive givet den samme gave 2 gange, og derfor anbefaler vi, at du tager et kig på vores liste ovenover, hvor du finder 15 bud på unikke svendegaver til ham eller hende.