fbpx

Hvad koster en elektriker i timen?

Elektrikere er en af de faggrupper, som vi bare ikke kan undvære. At arbejde med strøm kan nemlig være utroligt farligt – især hvis man ikke er uddannet i, hvordan man laver elinstallationer på sikker vis. Så mens du måske kan lægge et gulv selv, bør du altid hyre en elektriker, når du skal have lavet elarbejde.

Men hvad koster en elektriker i timen? Det er et rigtig godt spørgsmål. Vi har tidligere skrevet om lønnen for en elektriker, som på landsplan ligger på 204,87 kroner i timen. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at den timeløn, som elektrikeren får udbetalt for sit arbejde, ofte er noget lavere end timeprisen på det elarbejde, som du får udført.

De fleste elektrikere arbejder nemlig for et elektrikerfirma. Dette firma skal dække omkostninger til materialer, administrationspersonale, leje af lager- og kontorlokaler, udgifter til varebiler, og samtidig skal de også tjene lidt penge.

Derfor vil du sandsynligvis opleve, at timelønnen for en elektriker i det endelige tilbud vil være et par hundrede kroner højere end de 204,87 kroner i timen.

Hvorfor skal man hyre en elektriker?

Som nævnt er det vigtigt, at man som almindelig dansker ikke kaster sig ud i alverdens elarbejde, hvis ikke man er certificeret til det. For det første er det utrolig farligt – faktisk er det sådan, at du skal indlægges til observation på hospitalet, hvis du får stød, når du eksempelvis sætter en lampe op.

Samtidig, er det et lovkrav, at elinstallationer udføres af en certificeret elektriker – hvorfor hjemmelavet elarbejde kan vise sig at være ulovligt, og i øvrigt også vise sig at være til fare for fremtidige brugere af netop denne elinstallation.

Årsagerne til at hyre en erfaren elektriker er derfor mange – også selvom det kan være dyrt. Heldigvis, har vi nogle gode tricks til, hvordan du kan spare penge, når du skal have en elektriker til at udføre arbejde derhjemme eller på arbejdspladsen.

Indhent tilbud og spar penge

Det er ikke just gode nyheder for dig, der skal have udført noget elarbejde. Heldigvis er der hjælp at hente. Her på siden kan du nemlig indsamle 3 uforpligtende tilbud fra 3 forskellige elektrikerfirmaer.

Herefter, kan du, i ro og mag, vælge det tilbud, hvor du får de bedste vilkår, den bedste pris og ikke mindst den hurtigste service. Det går hurtigt, det er nemt, og du får mulighed for at sparer en masse penge.

Så næste gang du har brug for en elektriker til en akut (eller planlagt) elopgave, så sørg for, at du får indhentet tilbud på opgaven, inden du blot vælger den første og bedste elektriker i telefonbogen eller på Google. Disse er nemlig ikke nødvendigvis hverken de bedste, billigste eller hurtige.

På 3elektrikertilbud har du derimod bedre mulighed for at sammenligne de forskellige elektrikere, og dermed sikrer dig, at du tager den rette beslutning i første omgang. Det er både gratis og uforpligtende, så giv det et forsøg allerede i dag.